JOINING FORCES

DE SOCIAL IMPACT BOND

GEEFT Ú MILITAIREN EEN WARM WELKOM IN UW ORGANISATIE?

Nederland telt honderden (oud-)militairen die door vaak ingrijpende gebeurtenissen uitgevallen zijn. Mensen die verantwoordelijkheid en daadkracht hoog in het vaandel hebben staan. Met unieke skills die ook in de burgermaatschappij prima van pas komen. 

Tegelijkertijd zijn deze (oud-)militairen ook mensen die ondersteuning nodig hebben om de stap vanuit hun oude wereld ‘naar buiten’ te maken. Met als doel het vinden van passend werk. 

U kunt een belangrijke rol spelen door Place & Train Partner te worden van de Social Impact Bond ‘Joining Forces’

JOINING FORCES

ONDERDEEL VAN ‘UITZICHT OP PASSEND WERK’ 

Joining Forces is onderdeel van ‘Uitzicht op passend werk’. Hét ambitieuze re-integratieprogramma van Defensie. In eerste instantie is de re-integratie van de uitgevallen militair gericht op terugkeer naar de oude werkplek. Lukt dat niet, dan wordt hij of zij geholpen bij het vinden van een nieuwe werkplek binnen of buiten de organisatie. In Joining Forces bundelen Defensie en het bedrijfsleven de krachten om uitgevallen militairen ook in de burgerwereld aan een duurzame baan te helpen. Hierbij speelt u als (aankomend) Place & Train Partner een beslissende rol. U sluit toch ook aan? 

 

Afspelen

Alles over de
social impact bond
in 3 minuten

U EEN WAARDEVOLLE MEDEWERKER, DE MILITAIR UITZICHT OP PASSEND WERK 

Daadkracht. Innovatie. Doorzettingsvermogen. Samenwerking én een multidisciplinaire aanpak. De sleutelwoorden voor een missie die we met de militairen, partners, collega’s van Defensie en de wetenschap uitvoeren. Samen met onze Place & Train Partners, die de uitgevallen militairen een werkplek aanbieden, bereiken we ons doel: een soepele overgang naar een waardevolle inzet in de burgermaatschappij én natuurlijk een passende baan.

Van klik
naar match

Bekijk het traject dat je als Place & Train Partner doorloopt

Interesse Interesse Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst Welkom Welkom YES! YES! Match Match
Bekijk het traject

SAMEN OP ZOEK NAAR EEN PASSENDE BAAN

DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN 

Met uw deelname aan de Social Impact Bond Joining Forces biedt u militairen voor een vast, aantrekkelijk tarief per maand de kans op een nieuwe start in de burgermaatschappij en neemt u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid als werkgever. Maar wat houdt deelname precies is? We zetten de meest gestelde vragen en antwoorden alvast voor u op een rij.

  • HOE WORDT DE MATCH GEMAAKT?

  • KOMT DE MILITAIR BIJ MIJN ORGANISATIE IN DIENST?

  • DUURZAME ARBEIDSPLAATS

  • WAT DOET DE JOBCOACH?

  • WAT IS MIJN INVESTERING?