Wat kunt u als Place & Train Partner verwachten?

Van Klik naar Match!

?

INTERESSE

U heeft interesse om Place & Train Partner te worden. Dat is goed nieuws! In een eerste gesprek vinden we een klik en bespreken we de mogelijkheden. 

Stap 1:

SAMENWERKINGS-

OVEREENKOMST

Gefeliciteerd! U bent nu Place & Train Partner. We heten u van harte welkom! We stellen een samenwerkingsovereen-komst op. Hierin leggen we onder meer vast hoe u als Place & Train Partner een bijdrage gaat leveren. U ontvangt een kant-en-klaar communicatiepakket dat u kunt gebruiken voor uw eigen interne en externe communicatiekanalen. 

!

OPTIMALE INZETBAARHEID

De eerste drie maanden van het re-integratietraject werkt de militair aan zijn of haar optimale inzetbaarheid. Met de re-integratiebegeleider, de jobcoach, de gespecialiseerde partners, de inzet van de unieke tools en de wetenschap wordt samengewerkt om de militair een goede start te geven bij de zoektocht naar een passende baan.

!

KLAAR VOOR DE START!

Gedurende drie maanden heeft de militair gewerkt aan de eigen optimale inzetbaarheid. Klaar voor de nieuwe start! U maakt kennis met uw potentiële nieuwe medewerker. Is er een klik?

Stap 2:

Welkom

Klikt het tussen u en de militair? Dan hebben we een match! De jobcoach stelt de detacheringsovereenkomst op. 

!

YES!

De eerste werkdag van de militair bij uw organisatie is aangebroken. Een belangrijke mijlpaal! 

!

CONTACTMOMENTEN

Om de militair goed te kunnen begeleiden en de ontwikkelingen te monitoren, organiseert de jobcoach gedurende de detachering zo'n tien contactmomenten. 

Stap 3:

MATCH 

Als de inzet van de militair over en weer bevalt, kunt u de deelnemer een passende baan aanbieden. Gefeliciteerd! Het einddoel is bereikt. 

!

BEGELEIDING EN COACHING

De deelnemer treedt bij u in dienst en gaat verder met de re-integratie in de burgermaatschappij, of keert terug naar Defensie. De begeleiding en coaching loopt tot het einde van het programma.

1